doet u ook vaak een beroep op uw stem

Tegenwoordig wordt vanuit het bedrijfsleven, bedrijfs- en beroepsopleidingen, maar ook vanuit het particuliere circuit een beroep gedaan op de logopedist als trainer en coach.

Binnen het bedrijfsleven is er behoefte aan optimale communicatie en performance, in zowel individuele gesprekken als tijdens groepsbijeenkomsten. We willen optimaal kunnen vergaderen, discussies met grote groepen kunnen leiden of langere telefoongesprekken kunnen voeren. Hierbij is het noodzakelijk goed verstaanbaar en hoorbaar te zijn.

Klantvriendelijkheid, assertiviteit en conflicthantering kunnen staan of vallen met onvoldoende communicatievaardigheden. Klankvriendelijkheid in plaats van klantvriendelijkheid is hierbij een belangrijk devies.

De logopediste als coach/trainer schoolt, traint en coacht haar cliënten in het gebruik van de stem, spraak en de totale communicatie om de presentatievaardigheden zo optimaal te kunnen ontwikkelen. De logopediste werkt in deze setting niet als paramedicus, maar als coach/trainer; zij werkt met gezonde cliënten.

Logopedie Flevoland heeft ruime ervaring met het geven van scholingen op zowel individueel niveau als voor groepen.

Mocht je een specifieke training willen voor jezelf of je werknemer, dan is het mogelijk tijdens een oriënterend gesprek je specifieke wensen te uiten zodat wij een training op maat kunnen bieden.

Wanneer wij je wensen hebben verwerkt, bieden wij je een passende offerte aan.