Melissa Smit

Mijn naam is Melissa Smit en ik ben in 2017 afgestudeerd als logopedist aan de hogeschool Windesheim Flevoland.
Tijdens mijn studie heb ik ervaring opgedaan in het werken met volwassenen met neurologische taal-, spraak- en slikproblemen en tijdens mijn afstudeerstage heb ik veel ervaring op kunnen doen in het werken met kinderen met taal- en spraakproblemen. Tevens vind ik het heel leerzaam en haal ik veel voldoening uit het doen van cursussen en bijscholingen, om de nieuwste behandelmethodes en technieken in te kunnen zetten tijdens de behandelingen.

Sinds september 2017 ben ik werkzaam bij Logopedie Flevoland en zal ik voornamelijk met kinderen aan de slag gaan. Dit op de locaties in Almere Buiten, Almere Poort en de Kinderkliniek. Ik vind het prettig om samen te werken met andere logopedisten maar ook met scholen, kinderdagverblijven en andere disciplines. Korte lijnen tussen de verschillende betrokkenen vind ik belangrijk en waardevol om zo de meest optimale situatie voor mijn cliënten te kunnen creëren.

Voor ik logopedie ging studeren heb ik als pedagogisch medewerker gewerkt met kinderen en jong volwassenen met autisme, het syndroom van down en gedragsproblemen. Deze bijzondere doelgroepen kom je als logopedist ook vaak tegen en ik wil de ervaring met deze kinderen/ jong volwassenen graag als logopedist binnen Logopedie Flevoland verder uitbreiden.

U kunt Melissa bereiken via het e-mailadres: msmit@logoflevo.nl

Logopediste

Specialisatie
communicatie bij zeer jonge kinderen (0-4 jaar), communicatie bij meertaligheid en kinderen en (jong)volwassenen met communicatieproblemen binnen het autisme spectrum

U kunt Melissa bereiken via het e-mailadres: msmit@logoflevo.nl