Wieke de Boer

Ik ben Wieke de Boer en ik ben in 2013 afgestudeerd als logopedist aan de Hogeschool Utrecht.

Tijdens deze opleiding heb ik mij zowel verdiept in spraak- taalproblemen bij kinderen als in neurologische problemen bij volwassenen, zoals afasie en dysartrie.

Na het behalen van mijn diploma van de opleiding Logopedie ben ik begonnen met de master Taal-Spraakpathologie aan de Radboud Universiteit in Nijmegen. Hier kreeg ik meer verdieping in diverse logopedische stoornissen.Tijdens deze opleiding werd duidelijk dat mijn interesses voornamelijk op het gebied van de neurologie lag. Deze master heb ik in 2015 afgerond.

Tijdens de master was ik werkzaam als logopedist op een medisch kinderdagverblijf in Nieuwegein, hier behandelde ik voornamelijk jonge kinderen met ernstige taal- spraakstoornissen met verschillende oorzaken.

Sinds juli 2016 ben ik werkzaam bij Logopedie Flevoland.

Hier behandel ik zowel volwassenen als kinderen met spraak-, taal-, slikproblemen.

Op dinsdag ben ik werkzaam in het activiteitencentrum ‘de Gris’, op woensdag en donderdag in Almere-Buiten en op vrijdag in Almere-Poort.

Wieke is lid van de Nederlandse Vereniging voor Logopedie en Foniatrie (NVLF) en is ingeschreven in het kwaliteitsregister Paramedici. Daarnaast is Wieke een geregistreerd Afasietherapeut.

Logopediste / Spraak-Taal-Pathologe

specialisatie
neurologie en afwijkende mondgewoonten (OMFT)