Over Logopedie Flevoland

Logopedie houdt zich bezig met communicatie in de ruimste zin van het woord. Verbale en non-verbale communicatie is essentieel in ons dagelijks leven. Bovendien neemt het een steeds grotere en belangrijkere plaats in onze maatschappij in.

Ieder mens wil gehoord worden. Soms letterlijk. Want onze stem zorgt ervoor dat we met anderen kunnen communiceren: de bakker, de buschauffeur maar juist ook met degenen die dicht bij je staan. Wie problemen ervaart met spraak, taal, stem, slikken of het gehoor merkt dat dan ook direct in het alledaagse leven.

Mensen worden steeds meer beoordeeld op de communicatieve vaardigheden en vallen vaker buiten de boot als ze niet aan de communicatieve verwachtingen voldoen.

Het team van Logopedie Flevoland streeft naar persoonlijke en verantwoorde zorg in de logopedie.

Dit kunnen wij mogelijk maken door het uitvoeren van uitgebreide diagnostiek, het bespreken van een inzichtelijk behandelplan (gebaseerd op uw hulpvraag en de testresultaten) en de begeleiding van onderzoek tot en met de transfer naar alledaagse situaties.

Het doel van de behandeling is het weer actief deelnemen aan de communicatie in de privé- en/of werksituatie. Kortom het verbeteren van de kwaliteit van leven!

Iedereen is welkom!